leucemia

LEUCEMIA
Leucemia este un cancer al celulelor sangelui. Celulele din sange sunt produse in maduva osoasa, care este un tesut prezent in majoritatea oaselor.
In leucemie, maduva osoasa incepe sa produca prea multe leucocite (celulele albe) si uneori acestea nu-si mai indeplinesc functiile.
Aceste celule se inmultesc in continuu, cand ar fi normal sa se opreasca din acest proces. Ele pot avea o diviziune celulara mult mai rapida decat celelalte celule. In timp, aceste celule anormale ajung sa inlocuiasca celulele normale - leucocitele, hematiile si trombocitele.
Leucocitele au rolul de a ajuta organismul sa lupte cu infectiile. Hematiile au rolul de a asigura o buna oxigenare la nivel celular, necesara pentru o buna functionare a organismului, iar trombocitele ajuta in oprirea sangerarilor.
In momentul cand aceste celule leucemice le inlocuiesc pe cele normale, sangele nu-si mai poate indeplini functiile.

Tratament naturist
Tratamentul consta in prepararea unui decoct din 5 soiuri de cereale: porumb boabe, grau, ovaz, secara, mei. Obligatoriu, ele trebuie sa fie procurate din surse curate, netratate chimic.
Din fiecare soi de graunte se ia cate o lingura si se pune la fiert in circa 2 l de apa. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa fierbinte, astfel ca la final, cand cerealele s-au inmuiat, sa ramana 1 litru de lichid.
Se strecoara si se beau cate 2-3 pahare pe zi (nu neaparat inainte sau dupa mese), dimineata, la pranz si seara.