colibaciloza

VINDECAREA COLIBACILOZEI
COLIBACILOZA este o infectie a cailor urinare provocata de colibacil. Acest germen este un microb care se gaseste in mod obisnuit in intestin, fara a tulbura cu nimic functionarea organismului, in anumite conditii insa, el poate capata o virulenta foarte mare si provoca diferite boli: diaree, colibaciloza.
Printre multiplele cauze care pot provoca sau inlesni transformarea colibacilului in microb patogen notam: constipatia cronica, pietrele la rinichi, stricturile uretrale, prostata marita, leziunile anusului sau rectului, congestia bazinului in afectiunile ginecologice, hiperfoliculinemia.

Tratament naturist
Tinctura de ienupar - cate trei picaturi de trei ori pe zi, inainte de masa, dizolvate intr-o lingurita de apa.
Casete cu albastru de metil - reteta magistrala, recomandata de medicul de familie, 1 caseta seara, la culcare, cu apa calduta, tinuta in gura, pana se inmoaie caseta si se poate inghiti.
Apa de izvor sau apa plata sau apa fiarta si racita sau apa distilata, fiindca apa de la chiuveta are clor si o doza de colibacili si alte microorganisme intr-o proportie care deranjeaza un organism in suferinta.
Caldura - intr-o sticla se pune apa fierbinte la meatul urinar, fiindca cistita produce hipotermie si contractii dureroase.
Alimentatie - fara sare si 80% vegetarian, fara zahar; hidrocarburile ajuta la inmultirea bacteriilor E.Coli.
Ulei de catina presat la rece - se tine in gura de trei ori pe zi, cine poate sa-l agite printre dinti, cateva minute, si se scuipa. ATENTIE!!!, este foarte toxic, nu se inghite nici o picatura, are putere de extragere a toxinelor din cavitatea bucala si glandele salivare. Tratamentul se face doua saptamani.
Trebuie avut grija ca incaltamintea sa fie calduroasa si imbracamintea la fel. Se poate bea ceai de coada-calului, un litru pe zi, indulcit cu miere de albine sau nu.