3 remedii pentru 1000 de boli

3 remedii pentru 1000 de boli
Virozele, reumatismul, bolile ficatului, cele de stomac, de oase sunt doar cateva dintre afectiunile pe care le poti preveni si chiar trata cu remedii provenite din stupii din albine.

 Mierea creste absorbtia calciului. Banala miere, luata direct din stup este o adevarata comoara pentru sanatate. Contine o multime de vitamine si minerale, care o transforma intr-un puternic medicament natural. Lista beneficiilor pe care le aduce chiar si o lingurita de miere consumata dimineata pe stomacul gol este impresionanta. Mierea creste absorbtia calciului, alunga oboseala, previne anemia, prin sporirea hemoglobinei, iti intareste incheeturile si-ti creeaza un adevarat scut contra racelilor si a infectiilor.

CELE MAI EFICIENTE REMEDII CU MIERE, Ragusela: doua linguri de miere cu un pahar de lapte cald. In prima zi pui cate o lingurita la patru ore, apoi de doua ori pe zi, timp de o luna.  Dureri in gat: gargara cu un amastec de doua lingurite de miere, patru de suc de lamaie si putina sare, facute dimineata si seara.

Polenul bun in bronsite. Vitaminele, mineralele, proteinele si aminoacizii esentiali sunt dintre cele mai inportante proprietati ale polenului ce acopera carentele de vitamina B si proteine la copii, in tratarea bronsitelor, rinitelor si disfunctiilor hormonale. De asemenea, polenul are puterea de a reface echilibrul sistemului endocrin, cu beneficii asupra menstruatiei.

Laptisorul de matca pentru insomnie. O substanta laptoasa, secretata de glandele albinelor pentru a hrani larvele de albine, laptisorul de matca este utilizat de catre chinezi de milenii pentru reglarea tensiunii arteriale si pentru imunitate, in alungarea anxietatii, a insomniei, a bolilor de ficat si de rinichi. Laptisorul de matca poate fi administrat intern intr-o cura de 4-6 saptamani, pe parcursul careie este bine de consumat dimineata pe stomacul gol cate o lingurita dintr-un amestec de 10 gr de laptisor la 1 kg de miere.

 

(Sursa: ziarul Click! nr.1195)

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one