tbc

TBC-ul pulmonar
Tuberculoza (TBC) este o infectie bacteriana care este localizata cel mai des in plamani (TBC pulmonar) dar care se poate raspandi in alte parti ale organismului (TBC extrapulmonar).
Din plamani, TBC este raspandit cu usurinta altor persoane prin tuse sau stranut.
Cu toate ca tratamentul este de lunga durata, acesta este cel mai adesea finalizat cu success.
Durata medie a tratamentului este intre 6 si 9 luni.
Tuberculoza se poate gasi fie in forma latenta (in asteptare) fie in stare activa.
TBC latenta inseamna ca poate exista bacteria cauzatoare de TBC in organism, dar aceasta nu poate fi raspandita altor persoane, dar aceasta persoana poate avea tuberculoza activa.
TBC activa inseamna ca infectia este prezenta in organism si daca plamanii sunt afectati, infectia poate fi raspandita si altor persoane.

Tratament naturist
In fiecare dimineata, pe stomacul gol, se mananca 10 bucatele de slanina de porc (preparata in casa, de la un animal crescut in gospodarie).
Se bea apoi o cana de bors proaspat (facut din tarate de grau), iar peste circa o ora se bea o cana de ceai caldut de pelin.

Se vor umple trei pungi de nailon cu frunze de patlagina verzi, proaspete, bine indesate.
Se spala, li se taie coditele, se pun la fiert cu apa cat sa le acopere.
Se fierb la foc mic, cu capac.
Cand se inmoaie si se strivesc usor, se amesteca cu 2 kg de morcov curatat, dat pe razatoare.
Cand si acesta este fiert bine, se adauga 2 kg de miere de albine si se mai fierbe totul
cateva minute.
Cand se raceste putin, se pune in borcane de 800 g (ies cam 6-7 borcane).
In cazuri grave, ca cel pe care-l descriu, se dau doua zile cate trei lingurite pe zi, apoi se creste la trei linguri pe zi.

Ingrediente: 1 kg oua proaspete, 1 kg lamai, 1 kg zahar, 1 l coniac.
Mod de preparare: Ouale se spala bine si se aseaza intr-un borcan.
Se toarna zeama obtinuta de la 1 kg de lamai. Daca zeama nu acopera ouale, se mai adauga zeama de la alte lamai.
Se lasa borcanul acoperit 8 zile. In fiecare zi se amesteca ouale cu o lingura de lemn.
In ziua a 9-a, se ia 1 kg zahar si 1 l coniac, se pune peste oua, se amesteca bine si se lasa inca 24 de ore la macerat. In acest timp, se amesteca de mai multe ori.
Dupa ce zaharul se topeste, se trage lichidul in sticla si se astupa. In fiecare dimineata, pe stomacul gol, se bea cate un paharel de rachiu din acest amestec.
Este voie sa se bea decat ATENTIE! un singur paharel.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one