hepatita

HEPATITA SI BOLILE DE STOMAC
Hepatita este afectarea ficatului, distrugerea celulelor hepatice de catre un virus, virusul hepatic - virusul hepatitei A, virusul hepatitei B, virusul hepatitei C si asa mai departe pana la "E" - virusul hepatitei A (VHA), virusul hepatitei B (VHB) si , mai rar, virusul hepatitei C (HVC) pot fi transmisi si prin contact sexual.

Tratament naturist
I. Se scot din pamant 150 de radacini de patlagina cu frunza lata sau 75 de radacini de patlagina cu frunza ingusta + 75 de radacini de patlagina cu frunza lata.
Se taie partea de sus a radacinii, cam 2 cm, si putin din tulpina, tot 2 cm.
Se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de pamant, apoi se dau prin masina de tocat.
Se pun la fiert intr-un vas emailat, cu 5 l de apa. Se lasa la fiert pana ramane circa 1 l de lichid, apoi se strecoara prin tifon dublu.
Lichidul curat se amesteca cu 1 l de miere poliflora si se pune din nou la fiert, pana ramane iarasi 1 l, adica doar mierea, care capata dupa fierbere o culoare neagra.
Tratamentul incepe la doua zile dupa ce preparatul e gata (se pune intr-un borcan si se tine la frigider).
Se ia de 3 ori pe zi cate o lingura, inainte de mese, si se sta culcat 5 minute, pe partea ficatului.
Este buna si pentru bolile de stomac.
In paralel, se tine un regim nu prea strict, dar fara alcool, grasimi, prajeli, mancaruri grele si carne de porc.

II. Un leac stravechi pentru tratarea hepatitei acute si cronice!
CARBUNE VEGETAL: pentru prepararea carbunelui vegetal sunt necesare urmatoarele plante (in proportii egale, dar nu in cantitati foarte mari):
- samburi de masline,
- samburi de struguri,
- samanta de canepa,
- crengi de vita-de-vie,
- radacina de stevie,
- rostopasca (partea aeriana a plantei: frunze + flori).
Modul de preparare:
1. samburii de masline, de struguri si samanta de canepa se ard, pe rand, intr-un
tuci, pana se carbonizeaza.
2. Radacinile de stevie si de rostopasca se maruntesc, se usuca, apoi se incalzesc pana la carbonizare intr-un cuptor incins.
3. Crengile de vita-de-vie (sa fie vechi si uscate de un an) se ard intr-un foc inabusit, dupa care raman 24 de ore intr-un recipient inchis ermetic, transformandu-se in cenusa.
4. Se amesteca in parti egale toate pulberile obtinute.
Mod de administrare: in functie de gradul evolutiv al bolii, se ia o lingura rasa din acest amestec, la intervale de 3-7 zile, de preferinta intre mese, fie amestecandu-se cu o lingura de miere, fie dizolvandu-se intr-o jumatate de pahar de vin rosu natural.
Cei care nu suporta nici vinul, nici mierea pot folosi suc de fructe sau ceai.
In nici un caz nu se inghite praful gol!!!
In forma acuta a hepatitei virale sunt suficiente 10 doze.
In forma cronica a hepatitei virale numarul de doze este in functie de evolutia bolii.
ATENTIE!!! In cazul hepatitelor complicate: insuficienta hepatica acuta, colesteaza, ciroza hepatica decompensata, remediul are eficienta scazuta.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one