energizare

REVITALIZAREA SI FORTIFICAREA ORGANISMULUI
Ceapa si miere: intr-o sticla de 1 l se pun 150 g ceapa tocata marunt, 100 g miere poliflora si se completeaza cu vin natural. Se lasa la macerat 10 zile, dupa care se consuma cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa.

Ceapa, zeama de lamaie si patrunjel: 3 cepe + 1 radacina curatata de patrunjel + sucul unei jumatati de lamai se baga in centrifuga. Sucul rezultat se bea dimineata, pe stomacul gol.

Macese si miere: peste 250 g macese uscate si zdrobite se pune 1 l de apa clocotita si se lasa la macerat 12 ore. Se filtreaza si se amesteca cu 1/2 kg miere poliflora, fierbandu-se pana la consistenta unui sirop. Se consuma cu apa minerala.

Lapte de soia: peste 250 g boabe de soia bine spalate se pune 1 l de apa plata si se lasa timp de 12 ore. Laptele rezultat se bea in ziua respectiva, iar peste boabe se mai poate adauga inca 1 l de apa.

Macerat de usturoi: 2 catei de usturoi pisati se macereaza vreme de o saptamana intr-un sfert de litru de vin alb natural. Se bea cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol.
Pentru rezultate bune, se recomanda ca o cura sa dureze trei saptamani.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one